Sardijnse vissoep - cassola (plus variatie)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 132 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Smörgasbord uit zee

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Cuscus trapanese (couscous uit Trapani)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Hoe zit het met eiwitten & sporten?

Een recept uit Isabel

Vissoep 'de Kokkel"

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren