Sardijnse vissoep - cassola (plus variatie)
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 132 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- baars
- clams
- droge witte wijn
- gedroogde spaanse peper
- knoflook
- krab
- mul
- octopus
- olijfolie
- paling
- schorpioenvis
- stokbrood
- tomaat
- ui
- verse basilicum
- versgemalen zwarte peper
- visbouillon
- witvis
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.