Saus voor gegrilde schaaldieren (kip varkensvlees, groenten etc) - salsa romesco
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 134 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans / Catalaans
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / gevogelte / vegetarisch / groente
Ingrediënten
- amandel
- gedroogde rode spaanse peper
- knoflook
- olijfolie
- paprikapoeder
- rode paprika
- rodewijnazijn
- tomaat
- versgemalen zwarte peper
- witbrood
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.