Schelp- en schaaldierenstoofpot - zarzuela de mariscos
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 134 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans / Catalaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- amandel
- cayennepeper
- citroensap
- clams
- droge witte wijn
- groene paprika
- knoflook
- kreeft
- laurierblad
- mossel
- olijfolie
- reuzengarnaal
- rode paprika
- saffraandraadjes
- sint-jacobsschelpen
- tomaat
- ui
- versgemalen zwarte peper
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.