Tandbaars-gazpacho - gazpacho de mero

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 134 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Amandelrol

delicious. magazine - 2009-13

Parrozzo, zachte amandelcake met pure-chocotopping

delicious. magazine - 2011-10

Siciliaanse amandelgranita

delicious. magazine - 2013-08

Marsepein

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet