Gestoomde mosselen - moules à la provençale
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 142 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- stomen / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- droge witte wijn
- knoflook
- mosselen
- olijfolie
- sjalot
- tomaat
- verse peterselie
- versgemalen zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.