Vissoep met aïoli - bourride
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 144 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- arachideolie
- bleekselderij
- citroensap
- citroenschil
- droge witte wijn
- eierdooier
- grof boerenbrood
- grof zout
- knoflook
- korianderzaad
- laurierblad
- milde olijfolie
- olijfolie
- peperkorrel
- sinaasappelschil
- ui
- venkelzaad
- verse peterselie
- verse tijm
- visafval
- visbouillon
- water
- witvisfilet
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.