Vissoep met aïoli - bourride

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kippengehakt met bleekselderij

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Chao qincai - Geroerbakte selderie

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Pittige dulse en bleekselderijsalade

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Fazantenbouillon

Een recept uit Erik van Loo - Soepen