Gebraden kip met oregano en citroen en aardappelen - kotopolo riganato

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 159 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip met citroen 2 - pollo al limone 2

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Griekse kip - pollo alla greca

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Chicken salad

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Knapperig in olie gebakken kip - Singapore chicken

Een recept uit Hans Belterman - singapore