Gebraden kip met rijstvulling - djaj al timman

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 159 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gevogelte / couscous

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeewier uit Peking

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

amandelbrood

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

duif met amandelen

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Advocaattaart

Een recept uit  - De geur van witte rijst