Kwartel in druivebladen - cordonices en hoja de parra
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 160 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten
- boerenbrood
- citroenschil
- droge witte wijn
- ingemaakte druivenbladeren
- kippenbouillon
- kwartel
- olijfolie
- pancetta
- peper
- sherry
- spek
- verse tijm
- vijg
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.