Gesmoorde kip met tomaten, olijven en wijn - poulet à la niçoise
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 160 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten
- citroen
- droge witte wijn
- kip
- knoflook
- olijfolie
- pancetta
- pekelspek
- peper
- tomaat
- ui
- verse basilicum
- verse peterselie
- verse salieblaadjes
- verse tijm
- zout
- zwarte olijven
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.