Lamsvlees-kweepeer-tagine - tagine bil sfardjel
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 163 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten
- abrikoos
- appel
- boter
- gemalen kaneel
- gemberpoeder
- honing
- kaneelpijpje
- kweepeer
- lamsschouder
- rozijnen
- saffraandraadjes
- ui
- verse peterselie
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.