Gevulde rollade - farsu magru

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 168 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boerenbrood met spek - bruschetta alla pancetta

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Braciolette di pesce spade - Zwaardvis met broodkruim, kappertjes en kaas

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Polpettine di cavolfiore - Bloemkoolballetjes

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Timballo di riso con pasta - Rijst en pasta gebakken met gehaktballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily