Mortadella

Mortadella wordt beschouwd als italiaanse worst.

Zoek naar mortadella in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mortadella in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste mortadella recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mortadella:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde sardines

Ingrediënten:
broodkruim, ei, knoflook, melk, mortadella, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sardines en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde olijven

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groene olijven, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, salami, tomatenpuree, varkensgehakt, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Blokjes mortadella

Ingrediënten:
emmentaler, groene olijven, mortadella en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Lekkere penne

Ingrediënten:
mortadella, parmezaanse kaas, penne lisce en ricotta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Gatsby

Ingrediënten:
friet, boter, kropsla, mortadella, piripirisaus en wittewijnazijn

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vleespastei - pasticcio di carne

Ingrediënten:
ei, gekookte ham, kalfslap, mortadella, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees / quiche / varkensvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Affettati misti

Ingrediënten:
augurk, bresaola, cetriolini, ciabatta, cipolline agrodolce, citroen, coppa, extra vierge-olijfolie, groene olijf, ingemaakte uien, mortadella, prosciutto, rucola, salami casalinga, salami finocchiono, venkelsalami en verse vijg

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Smaakvolle salade

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, cocktailsaus, courgette, mayonaise, mortadella, tuinbonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / buffet / bijgerecht uit Nigella Express:

Pastasalade met mortadella

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, fusilli, maldonzout, mortadella, mosterd, parmezaanse kaas en peterselie

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Mortadellarolletje

Ingrediënten:
gemberpoeder, italiaanse slasaus, kappertjes, mandarijn uit blik, mayonaise, mortadella, olijven, peper, pistaches, sla, tomatenketchup en witlof

Keuken:
Duits