Geit en artisjokken met ei en citroen - capretto e carciofi all'uovo e limone

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 170 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Omelet met artisjokken

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Venusschelpen met artisjokharten

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Libanese keuken: artisjok in verse tomatensaus

Een recept uit Isabel

Gefrituurde aubergines met guacamole

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken