Rijst met vissmaak - arroz a banda
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 215 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans / Catalaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten
- aioli
- citroen
- garnalen
- gedroogde spaanse peper
- heilbot
- kabeljauw
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- paprikapoeder
- peperkorrel
- prei
- rondkorrelige rijst
- saffraandraadjes
- schelpen
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- verse marjolein
- verse peterselie
- verse tijm
- versgemalen zwarte peper
- visafval
- viskoppen
- water
- witvisfilet
- wortel
- zeeduivel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.