Gevulde aubergine met lamsgehakt * pijnboompitten
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 166 in Jeruzalem .
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- aubergine
- bladpeterselie
- citroen
- fijne kristalsuiker
- gemalen komijn
- kaneel
- kaneelstokjes
- lamsgehakt
- mild paprikapoeder
- olijfolie
- pijnboompitten
- tamarindepasta
- tomatenpuree
- ui
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.