Viskebabs met kappertjes, geblakerde aubergine & ingemaakte citroen
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 221 in Jeruzalem .
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aubergine
- bosui
- broodkruim
- citroen
- dille
- ei
- geelwortelpoeder
- gemalen komijn
- griekse yoghurt
- ingemaakte citroen
- kappertjes
- knoflook
- peterselie
- schelvisfilet
- witte peper
- zonnebloemolie
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.