Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 132 in Wokken met Ming .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Shio Ramen

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Shoyu Ramen

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Varkensvlees generaal tong

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Buikspek op Japanse wijze met dansende bonito

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud