Bagna cauda
★
★
★
★
★
Een recept van Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands.
U vindt dit recept op pagina 40 in Het olijfolieboekje .
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- ansjovis in blik
- boter
- brood
- garnaal
- groenten
- knoflook
- nieuwe aardappelen
- olijfolie
- rozemarijn
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.