M. Garrett

We hebben 6 boeken van M. Garrett waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Garrett? Registreren is gratis!

Boeken van M. Garrett

Kijk voor meer boeken.

Recepten van M. Garrett

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Nasi goreng

Ingrediënten:
donkere sojasaus, ei, garnalen, groene peper, kip, knoflook, kroepoek, langkorrelrijst, lente-ui en plantaardige olie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kipsaté

Ingrediënten:
chilisaus, donkerbruine basterdsuiker, gemberwortel, kipfilet, knoflook, melk, pinda, pindakaas, plantaardige olie, santen, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Jacobsschelpen met gemberrelish

Ingrediënten:
gembersiroop, gemberwortel, jacobsschelp, komkommer, boter, poedersuiker, rijstwijnazijn, sesamzaad, steranijs, verse kervel, witte peper, wijnazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Tapenade en kruidenmayonaise met zomergroenten

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroenrasp, cognac, dijonmosterd, eierdooier, kruiden, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode paprika, waterkers, witte wijnazijn, zomergroenten en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Lamsvlees met munt

Ingrediënten:
citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Kipballetjes met sesam

Ingrediënten:
druivenpitolie, eiwit, gemberwortel, hoisinsaus, kipfilet, knoflook, maïzena, pistachenoten, sesamzaad, verse dille, versgemalen zwarte peper, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Gemarineerde mul met ui, paprika en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bruine suiker, citroensap, knoflook, mulfilet, olijfolie, oregano, paprika, peterselie, gerookt paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Gemengde pittige noten

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, cashewnoten, chilipoeder, kokosvruchtvlees, komijnpoeder, paprikapoeder, poedersuiker, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vegan / vegetarisch / noten
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Paprika-antipasto

Ingrediënten:
artisjokharten, balsamicoazijn, basilicum, chilisaus, knoflook, olijfolie, paprika, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gebakken mul met citroen

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, kappertjes, knolvenkel, olijfolie, ongezouten roomboter, rode mulfilet, sherryazijn, veldsla, majoraan, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Garnalenvlinders

Ingrediënten:
garnalen, gemberwortel, knoflook, komkommer, magere yoghurt, pindakaas, pinda, plantaardige olie, rode peper, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken paksoi met paddenstoelen

Ingrediënten:
gedroogde zwarte chinese paddestoelen, knoflook, oestersaus, oesterzwammen, paksoi, plantaardige olie en shiitake

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente / paddenstoelen
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Oosterse mie met groenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladselderij, donkere sojasaus, eiermie, poedersuiker, sesamolie, shiitake, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van M. Garrett