We hebben 24 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het olijfolieboekje , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het olijfolieboekje vormt een eerbetoon aan de geschiedenis van de veelzijdige olijf en zijn centrale plaats in de keuken en cultuur van het Middellandse-Zeegebied. Het boek bevat een fantastische collectie recepten met olijfolie uit de landen waar olijven worden verbouwd en olijfolie wordt geperst. Met tips voor het gebruik van olijfolie in dressings, voor het afmaken van een gerecht, of gewoon als dipsaus, weerspiegelt dit boek de veelzijdigheid van olijfolie, zijn fantastische smaak en zijdeachtige textuur.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het olijfolieboekje
Een greep uit de 24 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovis in blik, citroenrasp, cognac, dijonmosterd, eierdooier, kruiden, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode paprika, waterkers, witte wijnazijn, zomergroenten en zwarte olijven
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook en olijfolie
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, ei, olijfolie, spaanse ui, zout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloem, bruine suiker, citroensap, knoflook, mulfilet, olijfolie, oregano, paprika, peterselie, gerookt paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bouquet garni, dijonmosterd, jonge spinazie, knoflook, komijnzaad, olijfolie, peterselie, puy-linzen, rode wijnazijn, stokbrood, ui, zout en zwarte peper
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, griekse schapenmelkyoghurt, olijfolie, oregano, rozemarijn, tijm en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis in blik, bloem, gist, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, ui, water, zout, peper en zout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Ingrediënten: droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurier, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode chilipeper, sherryazijn, ui, zout en zwarte peper
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: basilicum en olijfolie
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroenrasp, courgette, ei, knoflook, meel, olijfolie, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chorizo, olijfolie, peterselie en ui
Soort: vlees
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghettini en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie, tahin, zout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokharten, balsamicoazijn, basilicum, chilisaus, knoflook, olijfolie, paprika, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, eliche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, olijven, witbrood en witte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, vis, knoflook, olijfolie, pernod, peterselie, prei, saffraan, schelpdieren, sinaasappelrasp, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, zout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aubergine, courgette, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, cayennepeper, dragon, olijf, knoflook, korianderzaad, manchego, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sherryazijn, tijm, venkelzaad, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peperkorrels
Soort: vegetarisch
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059201774
ISBN10
9059201779