Bismilla Arabia
de keukens van Palestina, Israel, Turkije, Sardinie, Catalonie, Libie en Algerije
Een boek van Merijn Tol, Nadia Zerouali, Sven Benjamins en Rosa Vitalie
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Bismilla Arabia, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na hun eerste culinaire reis door de Arabisch mediterrane wereld gaan nadia Zerouali en Merijn Tol verder op ontdekkingstocht naar nog meer smaken, geuren, kleuren en gerechten van Arabia.
In ‘Bismilla Arabia’proeven ze in het Midden-Oosten de intrigerende smaken van het zuiden van Turkije, Palestina en Israël, in de Maghreb de verborgen gerechten van Libië en Algerije en in Zuid-Europa de Arabisch culinaire erfenis van Sardinië en Catalonië. Ze kookten zoals altijd met de locals en leerden door middel van het samen eten de verhalen, de mensen en de landen kennen, in al hun bijzondere verscheidenheid.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.