Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 24 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Patatas bravas met rancherosaus en aioli

Een recept uit

Aardappel-lamspiesjes met safraan-aioli

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Zoete-aardappelburger met aioli

delicious. magazine - 2014-07

Gebakken aardappel met aïoli of andere mayonaise

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër