Doperwten met uitjes, parmaham en olijfolie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 32 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Driekleurige soep

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Doperwten-hummusdip

delicious. magazine - 2014-08

Centrifuged Pea Juice

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Gegratineerde zwezerik met doperwten

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel