Fritto mallorquina: gebakken aardappelen, paprika's en dowperwten met lamslever, -niertjes en bosuitjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 139 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Spaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde aardappelen & artisjokbodems

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Aardappelsalade met verse artisjok en dragon

Een recept uit delicious. magazine - 2015-07

Lam met aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel

delicious. magazine - 2014-09

Hartige artisjokkentaart met aardappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel