B'stilla: marokkaanse duivenpastei met eieren, amandelen, kaneel en suiker
★
★
★
★
★
Een recept van J. Gosney en Rick Stein.
U vindt dit recept op pagina 155 in Mediterrane Odyssee .
- Keuken:
- Marokkaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- paté/terrine
Ingrediënten
- amandel
- boter
- duivenborst
- ei
- filodeeg
- gemberpoeder
- kaneel
- kurkuma
- olijfolie
- peterselie
- poedersuiker
- saffraan
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.