Ditali pasta met een romige saus van bloemkool, saffraan en tomaten
★
★
★
★
★
Een recept van J. Gosney en Rick Stein.
U vindt dit recept op pagina 162 in Mediterrane Odyssee .
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Ingrediënten
- ansjovis
- bloemkool
- ditali
- extra vierge olijfolie
- gedroogde chilipeper
- knoflook
- parmezaanse kaas
- peterselie
- pomodoritomaat
- rode chilipeper
- saffraan
- slagroom
- witbroodkruim
- zongedroogde tomatenpuree
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.