Ditali pasta met een romige saus van bloemkool, saffraan en tomaten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 162 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fritto misto alla piazzese - Gefrituurde gemengde groente met ansjovis en sardines

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bloemkoolsoep met ansjovis-deegdakje

delicious. magazine - 2010-10

Geroosterde bloemkool ceasar

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bloemkoolrisotto

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie