Vis-odyssee
meer dan 150 verrukkelijke nieuwe visrecepten uit de hele wereld
Een boek van Rick Stein
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Vis-odyssee, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Rick Stein is zonder meer de populairste viskok van Engeland en van ver daarbuiten. Zijn ongecompliceerde kookstijl, zijn smakelijke gerechten en zijn ongebreidelde enthousiasme hebben honderdduizenden lezers al overtuigd van de vele mogelijkheden en smaken van vis.
Voor zijn vis-odyssee heeft Rick Stein de verrukkelijkste visrecepten uit alle delen van de wereld verzameld. Uit Thailand komt Gestoomde krab met citroengrasdressing en uit Australië Gegrilleerde kabeljauw met laksonoedels en sambal blachan. Aan de Amerikaanse oostkust geldt Charleston Seafood Gumbo als een specialiteit, evenals Po’Boys, een oorspronkelijk uit liefdadigheid aan de arme jongens’ uitgedeelde oestersandwich.
Ook de Europese viskeuken komt aan bod, onder andere met Zórzuelo, de beroemde Catalaanse visstoofschotel; Tonijn met connellinibonen uit Italië; Truite au bleu, forel met mousselinesaus uit Frankrijk; en de Schotse delicatesse Kedgeree van Arbroath smokies.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.