Krokante polentacrostini met gegrilde kipreepjes en guacamole

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 42 in Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken avocado

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Biefstuk met champignons en wokgroente

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Tosti uit de pan met cheddar, spek en avocado - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Tosti uit de pan met cheddar, spek en avocado - Lovemyfood.nl

Tosti uit de pan met cheddar, spek en avocado

Een recept uit Marianne Breukers