Soepstengels met sesamzaad en grof zeezout

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 429 in Bakboek .

Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / aperitief
Soort:
gebak/koek/taart/pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

gevulde taart met rijst en verse roomkaas

Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Batons gruyère - parm;an

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Frangipanetaart

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Videetjes

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek