Rabarberjam met gember

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 390 in Het Grote Larousse Patisserieboek .

Soort:
zoet / jam

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sorbet van peren

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Blauwe appel

Een recept uit

Quittenragout mit Topfenschaum im Schatzkistchen - Kweepeerragout met kwarkschuim in een schatkistje

Een recept uit  - Deutsche Küche

Gepocheerde appels met gember en steranijs

Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega