Salade van nieuwe aardappel met truffel, peultjes, rookvlees en hachee van ossenstaart
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 120 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Aziatisch / Hollands
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vlees / paddenstoelen
Ingrediënten
- bieslook
- boter
- kippenbouillon
- laurier
- mosterd
- nieuwe aardappel
- olijfolie
- ossenstaart
- peulen
- rookmeel
- runder-ribeye
- sjalot
- suiker
- truffel
- ui
- witte wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.