Gebakken Brabantse asperges met morieljes en kippenvleugeltjes
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 144 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- aardappelpuree
- asperge
- bloem
- boter
- brabantse rauwe ham
- ei
- kippenvlees
- kippenvleugel
- madera
- morielje
- olijfolie
- paneermeel
- reuzengarnaal
- sjalot
- slagroom
- tuinboon
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.