Gestoofde artisjokken zoals in de Provence

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 160 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .

Keuken:
Provençaals / Hollands
Gang:
bijgerecht
Soort:
barbecue/grill / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoofde artisjokken

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Gesmoorde artisjokharten met kruiden

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Salade de fonds d'artichauts - Artisjokbodems met vinaigrette

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Artisjokken met dipsaus van gerosterde knoflook - artichokes with roasted garlic dip

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.