Kroketjes van topinamboer met rolmops van makreel, in een vinaigrette van boerenkool en specerijen van de V.O.C.
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 183 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht / vis-antipasti / tussengerecht
Ingrediënten
- aardappelzetmeel
- aardpeer
- bloem
- boerenkool
- boter
- broodkruim
- chilipeper
- ei
- gembersiroop
- kaneel
- kardamompoeder
- knoflook
- komijn
- kurkuma
- makreel
- rode paprika
- sjalot
- witte wijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.