Jus de Veau/bruine saus
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 222 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Frans / Hollands
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
- bleekselderij
- champignon
- kalfsbotten
- knoflook
- laurier
- peterselie
- prei
- spekzwoerd
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- winterwortel
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.