Capretto alla civitese (Geit)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 269 in De Dikke van Dam .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geitenvlees op de wijze van Molise - capra alla molisana

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lams- of geitenspiesjes

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Capretto (o agnello) con acciughe, rosmarino e limone - Geroosterde jonge geit of lam met ansjovis, rozemarijn en citroen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Geroosterd lam of geit

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen