Gesudderde lamsschouder met tijm en appelstroop

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 78 in Haute cuisine op klompen .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Stoofvlees met appelstroop en champignons

Een recept uit Veronique Pouw

Eendenborstfilet met appeltjes en stroop

Serveersuggestie Eendenborstfilet met appeltjes en stroop

Salade van geroosterde biet, wortel en oude Leidsche

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Stoofvlees met appelstroop en champignons - ohmydish.nl

Een recept uit Veronique Pouw