Zalm, gepaneerd met aardappel, witlof en beurre blanc

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 50 in Haute cuisine op klompen .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
aardappelgerecht / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Millefeuille van aardappel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Baked Potato Broth

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Aardappelwafels met crème met gebrande boter en gezouten karamel

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Pommes Maxim

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide