Rundertartaar met oesters en zeeschuim
★
★
★
★
★
Een recept van Anne Cazor en Julien Attard.
U vindt dit recept op pagina 58 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees / vinaigrette / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- biefstuk van de dikke lende
- fleur de sel
- gladde peterselie
- oesters
- peper
- sjalot
- witte wijn
- zeeschuim
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.