De Topchefs van de Moleculaire keuken
de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
We hebben 109 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De Topchefs van de Moleculaire keuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Topchefs van de Moleculaire keuken
Een greep uit de 109 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bruine misopasta, crème van gerookte ansjovis, kasha, makreelfilet, mirin, mosterd, oesterblad, olijfolie, pekelcitroen, sake, suiker en wit raapje
Soort: vis
Ingrediënten: eidooier, fijne tafelsuiker, mascarpone, slagroom, vanillestokje en yoghurt
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: druivenpitolie en graan
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, fijne tafelsuiker, gelatineblaadjes en slagroom
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine boter, daslook, knoflook, lamsbout, lamshaas, lamshalsstuk, lamsjus, lamsmuis, lamsschouder, peper, waterkers, witte ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: coquilles, gevogeltefond, gezouten boter, groene asperges, matcha-wasabischuim, oesterblad, parmezaanse kaas, peper, slagroom en tobiko
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: fleur de sel, knolselderij, morieljes, olijfolie, paddenstoelengelei, peper, sjalot, slagroom en vin jaune
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: droge franse vermout, kalkarm water, natriumalginaat, olijfgroene voedingskleurstof, pekelnat van groene olijven, rietsuikersiroop en wodka
Ingrediënten: anijsbouillon en ganzenlever
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, fijne tafelsuiker, frambozenjam, glucose, maltodextrine, mascarponecrème, melk, pistachenoten en pistache-olie
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: calciumzout, espressokoffie, fijne tafelsuiker en natriumalginaat
Soort: vegan
Ingrediënten: bloedworst, citroenschil, gember, gnocchi van zwarte tarwe, groentebouillon, grof zout, peperkorrels en sinaasappelschil
Ingrediënten: angosturabitter, droge franse vermout, droge gin, kalkarm water, natriumalginaat en rietsuikersiroop
Ingrediënten: halfvolle melk, matchapoeder, sojalecithine en wasabipasta
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem van zwarte tarwe, kefir en kuzuzetmeel
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: biefstuk van de dikke lende, fleur de sel, gladde peterselie, oesters, peper, sjalot, witte wijn en zeeschuim
Soort: rundvlees / vinaigrette / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: carrageen, eendenlever, mango, salsa, savagnincoulis, specerijenzout en zoute amandelen
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: bleekselderij, mango, meloen, olijfolie, passievrucht, peper, spinazie, venkelknol en zout
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bleekselderij, bretonse zandpeen, champignons, gember, prei, roscoff ui, shiitake, sinaasappelschil en tomaat
Soort: vegan
Ingrediënten: brioche met peterselie, cognac, ganzenlever, ganzenlevercrème, wilde rijst, klaverzuring, kleurzout, macvin, oesterblad, pisé du lot, vogelmuur, zoetzure bietjes en zout
Toon alle 109 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461430229
ISBN10
9461430221