De Topchefs van de Moleculaire keuken
de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
We hebben 109 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De Topchefs van de Moleculaire keuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Topchefs van de Moleculaire keuken
Een greep uit de 109 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: avocado, avocado-wasabimayonaise, bleekselderij, citroensap, gamba, granny smith appel, granny smith, granny smithgelei, olijfolie, selderijjus en zout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: plantaardige olie, wilde rijst en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: doperwten, gedroogde groene peper, gerookt paprikapoeder, groene asperges, jonge ui, langoustinebouillon, langoustine-olie, langoustines, morieljes, rondkorrelrijst, saffraanpoeder, tomatensaus, tuinbonen, wortel en zout
Soort: rijst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: lamsbout, lamshaas, peper, zonnebloemolie en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: koriander, parmezaanse kaas en zoute koekjes
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine boter, daslook, knoflook, lamsbout, lamshaas, lamshalsstuk, lamsjus, lamsmuis, lamsschouder, peper, waterkers, witte ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: carrageen, eendenlever, mango, salsa, savagnincoulis, specerijenzout en zoute amandelen
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: bergamotbloemen, boter, casinobrood, doperwten, fleur de sel, groene asperge, hazelnootolie, kervel, komkommer, kwarteleitjes, molsla, peper, rauwe gele biet, rode biet, rode radijs, witte asperge en witte wijnazijn
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, droge gist, ei, fijne tafelsuiker en zout
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, peper, slagroom en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroengras, dille, kardemomzaad, knoflook, korianderzaad, langoustine, laurier, limoenschil, olie, peterselie, prei, tijm, tomaten, ui, venkelknol, viskarkas, witte wijn, wortel en zout
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, broodkruim, eendenvet, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, mosterd, peper, peterselie, sjalot, ui, varkensoren, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: agar-agar, venkelknol en xanthaangom
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: appel, citroenpulp, druivenpitolie, glycerol, mannitol, perenmoes, sinaasappelschil en xanthaangom
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, boter, colombokerrie, kalfszwezerik, madraskerrie, olijfolie en sjalot
Ingrediënten: brioche met peterselie, cognac, ganzenlever, ganzenlevercrème, wilde rijst, klaverzuring, kleurzout, macvin, oesterblad, pisé du lot, vogelmuur, zoetzure bietjes en zout
Ingrediënten: bloemkool, carrageen, citroenemulsie, kalfszwezerikkroketjes, melk, peper, slagroom en zout
Ingrediënten: daslook, gedroogde dragon, gedroogde knoflook, geklaarde boter, hazelnootpoeder, kikkerbilletjes, peper, peterselie, rijstmeel en zout
Ingrediënten: azijn, bruine kalfsfond, fijne tafelsuiker, grand marnier, peper, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout
Ingrediënten: droge franse vermout, kalkarm water, natriumalginaat, olijfgroene voedingskleurstof, pekelnat van groene olijven, rietsuikersiroop en wodka
Toon alle 109 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461430229
ISBN10
9461430221