Lamsjus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 60 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsfond

Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Tijmsaus

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Lamsfond

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Fond d'agneau - Lamsfond

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg