Filet en hammetje van gevogelte met morieljes en vin jaune, aardappelmousse

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 66 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Erwtentaart met vlees en gevogelte

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

4 bedrijven die diervrij vlees, zuivel en eieren produceren

Een recept uit Isabel

Kokos-spinnencakejes

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Kip- of viscurry met aardappelraita

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan