Gesouffkeerde garnalen met garnalenkruim en yoghurts van tomaat, inktvis en wasabi
★
★
★
★
★
Een recept van Anne Cazor en Julien Attard.
U vindt dit recept op pagina 92 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- eiwit
- frituurolie
- garnaal
- inktvisinkt
- kroepoek
- olijfolie
- peper
- tomatenpoeder
- wasabipasta
- yoghurt
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.