Tong met mediterrane smaken
★
★
★
★
★
Een recept van Anne Cazor en Julien Attard.
U vindt dit recept op pagina 128 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- brembloemen
- emulsie van bergamot
- emulsie van groene olijven
- emulsie van pijnboompitten
- emulsie van sinaasappel
- emulsie van venkel
- gekonfijte sinaasappelschil
- oliekaramel
- pijnboompitten
- tong
- venkelbloemen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.