Gekarameliseerde prei met verse kaas en emulsie van olijfolie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 142 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bärlauchsauce - Daslooksaus

Een recept uit  - Deutsche Küche

Pork & pickled pepper pizzetta

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Parmezaanse kaas-rucolamengsel

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Gebakken sidderaal

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen