Toscaanse panzanella
★
★
★
★
★
Een recept van Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb.
U vindt dit recept op pagina 44 in Nieuw vegetarisch koken .
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- salade / vegetarisch
Ingrediënten
- ciabatta
- extra vergine olijfolie
- gele paprika
- grof zeezout
- kappertjes
- knoflook
- pomodoritomaat
- rode paprika
- rodewijnazijn
- verse basilicum
- versgemalen zwarte peper
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.