Thaise kokosgelei
★
★
★
★
★
Een recept van Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb.
U vindt dit recept op pagina 136 in Nieuw vegetarisch koken .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- schuim/mousse/gelei
Ingrediënten
- agar-agar
- djeroek poeroetblaadjes
- fijne suiker
- gekarameliseerde pinda
- gemberwortel
- kokosmelk
- melk
- rode chilipeper
- sereh
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.