Recept uit Desserts & patisserie van Harry Mercuur:
Aardbeien-munttaart
- Ingrediënten:
- aardbeien, abrikozenjam, bloem, boter, creme au beurre, creme de menthe, fonceerdeeg, kapseldeeg en suikerstroop
- Soort:
- koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 3 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals Desserts & patisserie van Harry Mercuur, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De creaties van patissier Harry Mercuur zijn net zo kleurrijk als zijn karakter en levenswandel. Het zijn creaties van een beeldend kunstenaar die op een aangenaam verwarrende manier de zintuigen weet te prikkelen: zijn deze kunstwerkjes te mooi om op te eten of te lekker om te laten staan? Harry Mercuur, die zijn vaardigheden perfectioneerde in de bekendste hotels van West Europa, biedt u in dit boek een zorgvuldige selectie van zijn eigen recepten voor patisserie en desserts. Hélène Matze redigeerde de receptuur en zorgde voor een praktisch en overzichtelijk geheel. De schitterende foto’s van Kees Hageman tonen in één oogopslag het verschil tussen gewoon gebak en de sprankelende ‘cadeautjes’ van Harry Mercuur
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 3 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit Desserts & patisserie van Harry Mercuur:
Recept uit Desserts & patisserie van Harry Mercuur:
Recept uit Desserts & patisserie van Harry Mercuur: