mandarin Napoléon
★
★
★
★
★
Een recept van Harry Mercuur en H. Mercuur.
U vindt dit recept op pagina 28 in Desserts & patisserie van Harry Mercuur .
Ingrediënten
- bladgelatine
- boter
- citroen
- eiwit
- groene voedingskleurstof
- heldere taartgelei
- kapselplak
- langevingerbeslag
- mandarijnenlikeur
- mandarijnensap
- poedersuiker
- rode voedingskleurstof
- slagroom
- volle yoghurt
- vruchten
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.